Само да кажа, че пренаписах темата за страничните огледала след загубата на данни от форума и вече е в техническия справочник. Ако някой се интересува, ЦЪК:
Известие
Collapse
No announcement yet.
темата за страничните огледала:
Collapse
X
-
Гледам, че триъгълният детайл, с който се захваща за основата при теб липсва.
Дали като мен ни си успял да го махнеш и си прибегнал до счупване или трябва да си купя къртач за да го сваля?Last edited by DerMeister; d.m.y г., 13:27.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеГледам, че триъгълният детайл, с който се захваща за основата при теб липсва.
Дали като мен ни си успял да го махнеш и си прибегнал до счупване или трябва да си купя къртач за да го сваля?
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеабе тия огледала са голяма изцепка.
а иначе мисля че черната букса можеше да се откачи от основата и по тоя начин да се разделят частите. черното нещо което е кръстоска между гума и дунапрен се сваля и демонтажа става ясен.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Comment
-
ей това черното уплътнение триъгълното се маха
https://lh3.googleusercontent.com/-J...0/DSC_0272.jpg
след това се развива цилиндричната част с буксата и кабела е свободен. освен това може цялата метална основа да се освободи.точка
Comment
-
братлееее,
ще я снимам, и аз така си мислех, но като се развие буксата(още довечера ще го допълня) нищо не се освобождава. Освен самата букса, която е захваната с 2 винта. Но е захваната от външната страна, един вид можеш само да издърпаш кабелите, ако си ги освободил от другата страна. И другото което може да се разглоби е да се развие пластмасата около самата основа, там се държи на 2 болчета, но там няма какво да се повреди. Просто се разделят два детайла: декоративната пластмаса от алуминиевата основа. Но за да се свалят кабелите трябва да се изкарат от кабелните обувки от буксите си!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
Comment
-
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV -EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Comment
-
Точно там е, заради теб пуснах и темата че са преместили ръководството.
Няма оправяне. Капсуловано е и е някаква яка ламарина закривена/развалцована. Не вярвам да може да се отвори. Аз поне не успях!СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
Comment
-
Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщениеПри мен е счупен, защото някой нещастник беше се спрял в колата и беше потрошил огледалото. На новото огледало(Благодарности на Тони) не е счупено, но вече е монтирано и не ми се разглобява да го снимам. Развиват си се трите болта и това е.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
След като се разпробие самия винт по оста си, се преминава с по-голямо свредло за да му падне главата и така се изкарва самото крило, а болтовете остават да стърчат без глави, като шпилки, които обаче след като са разпробити, се развиват лесно, понеже при самото разпробиване се загряват и понасят доста вибрации и така се охлабва метала. Получават се нещата с необходимото търпение, инструмент и някой акъллияСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
Comment
Comment